Verstoppertje spelen

Alle hersenspinsels van juni 2010

7 juni 2010 – 11 weken zwanger, 63 kilo
Weinig te melden.

14 juni 2010 – 12 weken zwanger, 62.7 kilo
Moe, heel moe deze week. En ik stond dit weekend kokkend in de Appie toen er daar ter promotie shoarma werd klaargemaakt. Getsie! Hoe halen ze het in hun hoofd!

Vanochtend was onze tweede afspraak bij de verloskundige. Centraal stond hartje luisteren. Maar guppie verstopte zich. Pas na 10 minuten inclusief gewiebel met mijn kont, liet ie/ze zich heel even horen. Het klonk nog ver weg, maar zeker duidelijk. Geeft niks hoor, guppie… volgens je paps lijk je op je moeder. Die is ook niet zo spraakzaam ’s ochtends 🙂

21 juni 2010 – 13 weken zwanger, 62.7 kilo
Voel me weer wat beter. Ik denk zelf dat de moeheid door ijzertekort komt. Afgelopen week veel Roosvicee Ferro gedronken en geloof dat dat helpt. Verder weinig bijzonderheden.

28 juni 2010 – 14 weken zwanger, 63.8 kilo
Vandaag, op de eerste dag dat Advance in Amsterdam gelegerd zit, heeft Nederland op het WK in Zuid-Afrika gewonnen van Slowakije. A.s. vrijdag nemen we het in de kwartfinale op tegen Brazilië. Hiep hoera! Al is guppie duidelijk van mening dat ik niet opeens enthousiast mag juichen; dan laat ie zich wel horen, of liever gezegd voelen. Ook afgelopen vrijdag- en zaterdagavond was guppie in zeurmodus, want terwijl ik gezellig met vriendinnetjes had afgesproken op het strand had ik last van een licht zeurbuikje. Anderzijds ben ik ruim een kilo zwaarder deze week, dus het lijkt me dat guppie zich ook niet al te veel ervan aantrekt en hard doorgroeit. Volgende week maandag weer een afspraak bij de VK, dan horen we vast weer meer.

3 gedachten over “Verstoppertje spelen

 • Leuk Lori-Lisa, om jou en je zwangerschap op deze manier te volgen. Ik snap niks van dat Twitter 😉 dus dit is beter!

  Zet hem op Lorlak 😉 (sorry..) en Guppie!
  (zou er bijna zelf weer van willen guppen….zucht….) Groei maar goed door!

  Liefs xx

 • Haha! Nou, wat let je? Jari loopt al de marathon heb ik gezien, dus jouw handen zijn weer vrij voor een nieuw guppie. Of twee. Leuk! Een meisjestweeling misschien erbij? 🙂
  Ik lees ook met veel plezier jouw mammaverhalen en hoop in de toekomst een paar van je tips te kunnen overnemen.
  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *