Baby Fleur en shophormonen

6 september 2010 – 24 weken zwanger, 67.8 kilo, buikomvang 92 cm
Afgelopen zaterdag waren we op kraamvisite bij achternichtje Fleur. Wat een heerlijk droppie. Ze was heel zoet, ondanks dat het bijna etenstijd was en ze dus lekker in mijn armen lag te smakken. Toen ze na een poosje toch een eerste aanzet tot huilgeluidjes maakte, reageerde Gup direct met een schop onder haar kont. LOL!

13 september 2010 – 25 weken zwanger, 67.7 kilo, buikomvang 92 cm
We hebben dit weekend je kamertje besteld, gup. Wit met antracietkleurig hout. En daarbij zowat de hele teigetje-collectie; lakentje, waskussenhoes, slaapzakje, badcapeje, stof voor het hemeltje dat je oma gaat maken. Half november wordt ie geleverd, samen met de kinderwagen en toebehoren. Maar voordat je straks in je nieuwe kamertje ligt, mag je eerst bij pap en mam op de kamer in het wiegje liggen wat je overgrootvader 60 jaar geleden heeft gemaakt. Je mam en je oma hebben hier ook als baby’tje in gelegen. Je oma verft en bekleedt hem helemaal opnieuw, speciaal voor jou. En je ligt straks onder de lakentjes waar je overgrootmoeder de door je overgrootvader getekende diertjes op heeft geborduurd. Nostalgie <3

20 september 2010 – 26 weken zwanger, 68.1 kilo, buikomvang 93 cm
De hormonen gieren door mijn lijf. Dit weekend een compleet nieuw badmeubel besteld. Ach, na een kleine 3 jaar met enkel een wastafel en rekje eronder werd het ook wel eens tijd voor wat praktisch en knaps in onze nieuwbouwhuis. Als ik daar de hormonen de schuld van mag geven, doe ik dat graag. Owja… en naast badkamermeubel ook een uberstoere babytas geshopt. Geld moet rollen, zegt mijn pappa altijd 🙂

27 september 2010 – 27 weken zwanger, 69.1 kilo, buikomvang 94 cm
Tjek! Box is ook besteld. Hij is groot, met stoere platte spijlen (ronde spijlen doen lief denken aan een gevangenis), flinke la eronder met ik-schop-de-la-lekker-hard-dicht-maar-hij-sluit-toch-zacht-systeem, en op pootjes zodat het niet zo’n blok in de woonkamer wordt. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door oma van ondergetekende, die haar achterkleinkind in wording graag een mooi cadeau wil doen. Lief!

Verder groot nieuws; de wintersport van 2011 is geboekt! De reis gaat naar Tignes en raadt eens wie er meegaan (naast het gebruikelijke gezelschap van de afgelopen jaren)? Ons kersverse achternichtje Fleur, met haar pappa en mamma en opa en oma (mijn peetoom en tante). Woei! Net als vroeger… toen we ook altijd al samen op vakantie gingen. En dit jaar dus met 2 kleine hummeltjes in de sneeuw. Is het al maart 2011?

3 gedachten over “Baby Fleur en shophormonen

  • Zo, die buik begint ook al aardige vormen aan te nemen. Zo te lezen hebben jullie ook al alles besteld en zijn er klaar voor…laat maar komen ?

  • Nee hoor, gup mag lekker blijven zitten tot het nieuwe jaar. Daarnaast zijn de spullen nog lang niet binnen (half november pas) dus ze MOET zelfs nog blijven zitten.
    En mijn buik… tja, op die laatste foto lijkt het veel groter dan die week ervoor, maar in het echt (cm’s) valt dat best mee. ‘Kleren maken de man’, of in dit geval ‘de gup’ 🙂

  • lekker he, al die shophormonen! en al die voorpret 🙂 en ik kan je uit eigen ervaring vertellen (ook véél en alles nieuw gekocht) dat als de kleine gup er eenmaal is, het allemaal niet meer uitmaakt. Al slaapt hij/zij in een kartonnen doos of een rieten mandje. het maakt niet uit, als guppie maar lekker dicht bij je is.

    evengoed nog wel lekker blijven genieten van alle voorpret & shopperij hoor! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *