Dwars

4 oktober 2010 – 28 weken zwanger, 68.7 kilo, buikomvang 94 cm
Niets bijzonders te melden.

11 oktober 2010 – 29 weken zwanger, 69.9 kilo, buikomvang 95 cm
Een heel gezellig maar ook druk familieweekend achter de rug. Ik ‘geloof’ (het thema van dit jaar) dat iedereen mijn 6 maanden buikje erg mooi vond. Tevens heeft je paps geloof ik een besluit genomen over je naam, gup. Volledig dronken gevoerd door je oom Kasper – die vond dat je pap opnieuw ontgroend moest worden in de familie Van Berkel gezien hij dit jaar is getrouwd met mij – fluisterde je pap vrijdagavond in mijn oor: “Ik hou heel veel van je, lief. En ook van jou, …” terwijl ie zijn hand op mijn buik legde. Dus…

18 oktober 2010 – 30 weken zwanger, 69.6 kilo, buikomvang 95 cm

Vanochtend constateerde de verloskundige dat gup dwarsligt. Met haar hoofdje bij mijn lever en voetjes onder mijn hart. Volgens mijn gevoel ligt gup al weken zo. Hopelijk ziet ze snel af van deze voorkeurshouding en draait ze netjes met haar hoofdje naar benee. In principe heeft gup daar nog 6 weken de tijd voor, dus de vk maakte ze nog geen zorgen. Dan doe ik dat dus ook maar niet.

25 oktober 2010 – 31 weken zwanger, 70.7 kilo, buikomvang 96 cm

Donderdagochtend vroeg, om 5:45 uur, werd ik wakker met pijn in mijn buik. In golfbewegingen kwam het, inclusief harde buiken. Gelukkig verdwenen de krampen met behulp van ademhalingsoefeningen na een poosje, maar dit was duidelijk een seintje van mijn lichaam dat het een tandje minder moet. Zowel op het werk – ondanks het leuke nieuwe project waar ik vol enthousiasme mee bezig ben – als in mijn vrije tijd; per week maximaal 1 avond buiten de deur (exclusief gym op dinsdag en zwemmen op woensdag). Nog een kleine 6 weken tot verlof.

2 gedachten over “Dwars

  • Mooi buikje! En ja, pas goed op jezelf. Ik heb die harde buiken ook gehad, veel te vroeg en dat is inderdaad een teken dat je rustiger aan moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *