3 thoughts on “Klein koppie, bolle wangetjes

 1. Woohoo! Verlof! Kom maar op met dat kind… Oh nee… Blijf zitten! Nog zoveel te doen!

  Zal ik je wat verklappen: Als je denkt dat je nu nog zoveel moet doen, dan moet je wachten tot ze er straks éénmaal is. Dan plan je een vrije avond in (compleet met oppas) om alleen maar te kunnen slapen. En dat vind je dan heel normaal …

  Geniet dus nog maar even van hoe weinig je te doen hebt. Dat het nu nog heel even rustig is. En dat je nog een paar weken niet voor altijd de zorg draagt over zo’n piepkuiken. En als je dat dan voluit hebt ervaren, dan komt ze vanzelf. 😉

 2. Ja pappa 🙂
  Maarehm, kan Thimen niet al oppassen? Kunnen wij samen slapen (nee niet ‘samen samen’; jij met Jes, ik met Niels)

 3. Dat zou mooi zijn, dan kon hij op zichzelf passen. Thimen kan wel met een hard plastic voorwerp timmeren op allerhande voorwerpen, maar dat kan nog niet echt ‘oppassen’ genoemd worden. Bovendien kan dat na vrijdag ook even niet meer, want dan zit hij met z’n pootjes in het verband.
  We kunnen wel een oppas huren, de kosten delen en dan samen slapen. Samen of Samen Samen… Als het maar slapen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.