De laatste loodjes

13 december 2010 – 38 weken zwanger, 75.2 kilo, buikomvang 106 cm
De week vliegt voorbij! Ben ook wel erg druk geweest: bijkletssessies met vriendinnen, allerlei laatste regeldingen, biosbezoekjes, shop till you drop… Verder heb ik honger, veel honger! De fruitsmoothies en bakjes vanilleyoghurt gaan erin als koek. Mjum!

image

20 december 2010 – 39 weken zwanger, 75.8 kilo, buikomvang 107 cm
Afgelopen week sloeg het babynieuws me om de oren! Ik werd er dinsdagavond plots een beetje zenuwachtig van. Inmiddels zijn er – tot zover ik weet – 4 baby’s van de zwangerschapsgym geboren (Luuk, Lizzy, Luuk en Silvan) en ook is collega Peter vader geworden van dochter Meike. Tjoe! Ik kan me er nog niks bij voorstellen dat wij over ca 2 wekenĀ ook een klein hummeltje hebben. Veel mensen vragen aan me: “Ben je er klaar voor?” Tja… alles is in huis en inmiddels ook op zijn plek, maar ik heb nog steeds liever dat je nog even blijft zitten hoor, Gup. Dus, ondanks de volle maan vannacht, doe dat maar lekker šŸ˜‰

image

2 gedachten over “De laatste loodjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *