Oudjaar of nieuwjaar

27 december 2010 – 40 weken zwanger, 74.9 kilo, buikomvang 106 cm
Je bent er klaar voor, gup. Klaar om de wijde wereld te verkennen. 40 weken lang hebben we saampies lief en leed gedeeld, te lezen in de vorige blogposts. Of eigenlijk 38 weken, want de eerste 2 weken was je nog versprokkeld tussen mij en je paps.

Toch bijzonder, hoor gup. Hoe het allemaal begon tijdens onze honeymoon in Whistler, Canada. Nooit, nooit, NOOIT had ik gedacht daar zwanger te worden: uit principe wilde ik eerst getrouwd zijn en zoiets lukt normaliter niet een eerste keer. Maar uitzonderingen bevestigen blijkbaar de regel. Samen met je paps grapte ik over misselijkheid terwijl we de winkeltjes in Whistler leegshopten. We kochten er een heel stoer rompertje (bedoeld voor je achternichtje Fleur maar toen we erachter kwamen dat jij onderweg was, hebben we hem natuurlijk voor jou bewaard), je paps en ik smolten weg bij een kindersnowboardje van Burton en op het vliegveld van Vancouver maakten we een foto voor je opa: “Leuk, voor als we ooit zwanger worden”, grapten we. En ondanks al deze voortekenen, heeft het nog een poos geduurd voordat we echt geloofden dat je onderweg was.

Een echte winterse liefdesbaby; verwekt in de sneeuw en waarschijnlijk wordt je ook geboren met sneeuw. Je bent welkom, lief klein guppietje. Of je nu dit jaar nog komt of in 2011, je paps en ik gaan heel erg van jou genieten. Xoxoxo

image
image
image
image

Een gedachte over “Oudjaar of nieuwjaar

  • Wat een mooi blogje. En wat spannend! Succes met de laatste loodjes & de komende bevalling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *