6 thoughts on “Borstvoedingsmaffia en flesvoedingsmaffia

  1. Beide fronten zijn inderdaad maffiosi en hebben soms behoorlijk fanatieke aanhangers. En blijf vooral twitter gebruiken om de frustratie te uiten, het helpt en doe het ook regelmatig.

  2. Ik schreef eerder over de borstvoedingsmaffia. Heb nooit zo meegekregen dat er ook een flesvoedingsmaffia was. Maar misschien stond ik meer aan de andere kant, omdat de bv bij mij helaas niet lukte. Ik heb respect voor vrouwen die de borstvoeding zo lang volhouden, dus ook voor jou! Ga zo door meid!

  3. @ Deef en @ Suzanne: thnx! You know what I’m talking about 😉
    @ Peet: Dank je voor je oppeppende woorden! Het is maar wat hoor, als newbe mom en alle adviezen, tips en ervaringen die je om de oren vliegen. Ik snap heel goed wat er met bv-maffia bedoeld wordt, maar wilde het inderdaad ook eens van de andere kant belichten. Ondanks dat iedereen het goed bedoelde (daar twijfel ik absoluut niet aan!) ervoer ik het gisteren als fv-maffia. Iedereen die mij maar probeerde te overtuigen dat overstappen heus niet erg was. En dat vind ik ook helemaal niet (al geef ik toe dat ik soms best een tikkeltje jaloers ben op de doorslapers ;)). Het past alleen (nog niet) bij mij en Zoë. Maar zoals ik al schreef, soms is een luisterend oor gewoon genoeg.

  4. Mèn wat ben je goed bezig! Ja doorslapen is heel fijn kan ik je vertellen. Maar oh wat had ik toch graag borstvoeding gegeven en er de wereld voor over gehad hoor. Dus.. geniet er van en af en toe ff over zeuren mag ook!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.